Paspalace Dog Hotel​

adress: Riječka ulica 10, 10000
e-mail: info@paspalace.hr
telephone: +385 (0)1 3232 300
mobile: +385 (0)91 3333 631

Nitko nije u mogućnosti voljeti druge više od samog sebe - osim psa.

Paspalace ostavlja dojam psećeg grada, a svaki detalj prilagođen je psima. Svakom gostu maksimalno se posvećujemo od samog dolaska, preko boravka u apartmanima, sve do igre, hrane, spa tretmana i uređivanja – jer svi volimo biti u najboljem izdanju. Posjetite nas, osigurajte svom psu tretman kakav zaslužuje

Velik otvoren prostor – naš pseći grad. Sve je prilagođeno psima, od boja, materijala, pa sve do odabira glazbe (terapija glazbom) koju puštamo gostima za vrijeme popodnevnog odmora.

Spavanje je u Paspalace hotelu poseban doživljaj. Naši apartmani maksimalno su prilagođeni psima, a pozadinsko osvjetljenje osigurava svima da spavaju bez straha od mraka.

U Paspalace možete birati između tri vrste smještaja, a svaki je opremljen malim sofama rađenim isključivo za pse, kako bi vaši ljubimci spavali što mirnije i ugodnije.

Oprez, nakon što vidite kako uljepšavamo vašeg ljubimca, vi ćete željeti isto.

Tko se sprijatelji u Paspalace hotelu ostaje prijatelj zauvjek.

Kratko o nama

Na samom ulazu u Zagreb, površine 750m2, smjestio se luksuzan boutique hotel za pse. Paspalace će vašem psu donijeti mnogo zabave i ljubavi, a vama nezamjenjiv mir i bezbrižnost.

Pitajte

Predložak ove stranice je autorsko djelo te se stoga njegov izgled ne smije kopirati. Ukoliko vam se sviđa, slobodno nas kontaktirajte......

Kontakt

Email: info@optimamedia.hr