Tjedni pregled aktivnosti 2.11.

Peticije, prijedlozi poreznih reformi, prijedlozi kandidata za saborske odbore – puno toga je iza nas, a još više ispred. Pročitajte što nas sve očekuje u novom tjednu!

TJEDAN ISPRED NAS

  • PETICIJA ZA UKIDANJE OBVEZNIH ČLANARINA U HGK-u, HOK-u i TZ-u

Nadamo se da ste već potpisali našu peticiju za ukidanje nepotrebnih nameta, a sad vas molimo da pošaljete link za peticiju svojim prijateljima, poznanicima i partnerima! Cilj je 15.000+ potpisa, idemo do kraja!
 
POTPIŠI PETICIJU OVDJE
 

  • PETICIJA ZA VARAŽDINSKU ŽUPANIJU

Regionalni ured Varaždin UGP-a također je pokrenuo peticiju kojom traži ukidanje poreza na potrošnju i znatno smanjenje prireza porezu na dohodak u Varaždinskoj županiji. Postulat UGP-a je jasan: #ManjiPorezi! Potpiši i ovu peticiju i pokaži Varaždincima da nisu sami!
 
PETICIJA ZA VARAŽDINSKU ŽUPANIJU
 

  • POZOVITE PODUZETNIKE NA UČLANJENJE U UGP

Pisali smo već o ovome prošli tjedan, ali vas molimo i dalje da motivirate barem 3 poduzetnika na učlanjenje u UGP. Naša najveća snaga je u članstvu! Ima nas preko 12.700, a trebamo glas svih poduzetnika u Lijepoj našoj kako bismo se izborili za bolju poduzetničku klimu i Hrvatsku 2.0! Pošaljite ovaj link i budite i vi naš glas promjene!
 

LINK ZA UČLANJENJE

  • NOVE UGP EDUKACIJE

Sutra su na redu nove UGP edukacije za članove. Višnja Željeznjak u 12h kreće s temom: Kako na LinkedInu do novih kupaca i poslovnih partnera? Tanja Kranjc Svetlić u 13h educirat će nas o upravljanju vremenom! Kao i dosad, možete nas pratiti uživo i postavljati pitanja predavačima ili možete naknadno pogledati materijale.

FACEBOOK GRUPA ZA ČLANOVE
 

  • DODJELA NAGRADA ZA NAJBOLJE ŽENE PODUZETNICE – WOMEN IN ADRIA

5. 11. saznat ćemo kome će pripasti više nego zaslužene nagrade za najbolje poduzetnice! UGP je ove godine partner Women in Adria na projektu „Nagrade najboljim poduzetnicama“. Riječ je o poduzetnicama koje svojim osobnim i poslovnim pričama sudionice i sudionike ostavljaju bez teksta i pod dojmom danima. Njihovi govori predstavljaju najbolju promociju ženskog poduzetništva i pokazuju koliko poduzetnice strasti i emocija ulažu u svoje tvrtke te se unatoč svim izazovima dižu još jače. Broj sudionika je ograničen pa požurite po svoju ulaznicu, ako još niste!

DODJELA NAGRADA ZA ŽENE PODUZETNICE
 

  • UGP NA ANTENI ZADAR

Ovaj tjedan kreće naš novi projekt – radio emisija koja će se emitirati na Anteni Zadar. U sklopu emisije slušatelje ćemo informirati o trenutačnim potporama, natječajima, novim projektima i aktivnostima UGP-a – zapravo o svim aktualnim gospodarskim temama koje vam mogu pomoći u poslovanju, ali i s ciljem kako bi vas upoznali sa svim novim informacijama važnim za vaše poslovanje. Sve zainteresirane koji žele sudjelovati u stvaranju prve specijalizirane radijske emisije za poduzetništvo na području Zadra, pozivamo da se jave sa svojim kontakt podacima na email: manolo@glaspoduzetnika.hr

Leave a Comment

Kontakt

Email: info@optimamedia.hr